Wie wij zijn

Wij zijn een onafhankelijk financieel dienstverlener gevestigd in Haarlem.

Financieel advies is vaak een momentopname en raakt beïnvloed door allerlei omstandigheden in het tijdsverloop. Om die reden is een financieel adviseur onmisbaar geworden. Dit geldt zowel voor u als particulier en/of als bedrijf. Als kantoor streven wij er naar om een interactieve en nuttige relatie te hebben met onze klanten. Wij doen dit door er voor u te zijn en zien een langdurige relatie als uitgangspunt.

Luna Advies is een eenmanszaak die geleid wordt door Dinesh Harpal. Alvorens hij de stap genomen had om zelfstandig verder te gaan heeft hij meer dan 15 jaar als schadebehandelaar en financieel adviseur in loondienst gewerkt bij Elswout AssurantieGroep (en haar volmachtbedrijf). De verzekeringen worden rechtstreeks bij de samenwerkende verzekeraars afgesloten zodat u ook direct met hen in contact kan treden. Met name bij schademeldingen is dat handig. Natuurlijk kan dat ook rechtstreeks bij ons op kantoor, de contactgegevens vind u hier.

Om verzekeringen te sluiten werken wij samen met Aegon, ASR, Turien, Nationale Nederlanden en Synvest (dit wordt nog uitgebreid). Voor hypotheken en kredieten hebben wij aanstelling bij vrijwel al de geldverstrekkers.